woensdag 8 februari 2012

Logeerbeer op reis

Ik weet het, ik loop danig op de zaken vooruit, maar dat komt door mijn enthousiasme. Mijn prentenboek Logeerbeer is nog niet eens verschenen en in gedachten zie ik mijn beer al zijn koffertje pakken voor de eerste buitenlandse trip.
In maart gaat hij namelijk op reis naar de grote internationale beurs voor kinderboeken die van 19-22 maart plaatsvindt in het Italiaanse Bologna. Uitgeverij De Eenhoorn, waar het boek deze maand uitkomt, neemt het mee in haar aanbod voor buitenlandse uitgevers.
Op die jaarlijkse beurs worden vertaalrechten verkocht en aangekocht en net als elke schrijver hoop ik dat een van mijn boeken de aandacht trekt van een buitenlandse uitgever. Maar er zijn zoveel boeken...
Uitgevers laten vaak brochures maken met wat zij zoal te bieden hebben en ik werd helemaal blij toen ik de nieuwe internationale brochure zag van uitgeverij De Eenhoorn.
Een van de prachtige tekeningen van Elisah De Bruycker uit mijn boek siert het omslag van de brochure.
Voor de gelegenheid is de inhoud in het Engels samengevat onder de titel: Sleep-over teddy. (pagina 6 van de internationale brochure 2012 De Eenhoorn)

Blog 14 jan. 2012 over Logeerbeer

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je in maart op reis gaande Logeerbeer.Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een feestelijke gebeurtenis voor jou en je beer! Dat hij maar in vele landen mag gaan logeren, veel geluk en fijne Bolognadagen. Groetjes Kate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel, Kate, voor al je mooie wensen.
  Voor de goede orde: zelf ga ik niet mee naar Bologna, maar Knoef, mijn logeerbeer, is in vertrouwde handen bij de mensen van uitg. De Eenhoorn.

  BeantwoordenVerwijderen