zaterdag 12 april 2014

Schrijfworkshop voor kinderen

Op zaterdag 19 april is in Wageningen voor de 10e keer de Boekenmarkt. Ongeveer 150 kramen met een uiteenlopend boekenaanbod staan in het centrum. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, ook voor kinderen.
In een speciale tent bij het stadhuis is poppenkast en er zijn workshops. Zo geef ik van 14.00 tot 14.45 uur een schrijfworkshop voor kinderen van 9 tot 12 jaar.Dit is de aankondiging voor kinderen:Schrijf je blij
Vind je het leuk om gedichten of verhalen te schrijven?

Schrijf je blij in deze workshop op de Boekenmarkt van Wageningen. We maken elfjes, twaalfjes, wat jij wilt. Over de lente en de zon, maar over de regen mag natuurlijk ook en over je lievelingsdier.Je houdt je adem in als je iets spannends schrijft of je droomt weg van je letters.

Met korte oefeningen en schrijfspelletjes maken we er een blije boel van.Kinderboekenschrijfster Annie van Gansewinkel geeft de workshop voor kinderen van 9-12 jaar. Plaats: speciale tent op de Boekenmarkt 19 april, bij het bordes van het stadhuis Wageningen.

De workshop duurt 45 minuten en begint om 14 uur. Je hoeft geen pen en papier mee te brengen.
Het is gratis, maar je moet je wel tevoren aanmelden. Dat kan per mail bij: info@annievangansewinkel.nlProgramma Wageningse Boekenmarkt 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten