maandag 13 april 2015

Schrijversharten Café

Foto: Robbert Kamphuis
Na alle voorbereidingen en voorpret is het bijna zover: onze eerste activiteit voor publiek als Schrijversharten. 

Tijdens de Wageningse boekenmarkt op zaterdag 18 april zetten we de deuren van het Schrijversharten Café open, ontmoetingsplek voor lezers en schrijvers tussen 11 en 17 uur. 


 


Interviewer Frénk van der Linden ondervraagt Schrijversharten vanaf 15 uur en ik ga ervan uit dat zijn indringende vragen helpen bij het doorgronden van ons eigen en elkaars werk.
Meer informatie staat in het persbericht hieronder.

In een eerder blog stelde ik Schrijversharten al voor: het collectief van Martijn Adelmund, Laurens van der Zee en ikzelf. Tijdens evenementen, via website en social media willen we het publiek een inkijk geven in het schrijfproces.
Na het Schrijversharten Café dient zicht al snel het volgende evenement aan: de Culturele Ronde op 25 en 26 april waarbij wij optreden bij de kleine culturele Tafel van W van Robbert Kamphuis aan het Spijk en in de bibliotheek, maar ook gaan we met vraaggesprekken verder in onze zoektocht.
Vrij snel daarna staat het Bevrijdingsfestival op ons programma. Op 5 mei hebben we in het Torckpark de installatie 'Ontdek het vrije woord' en ook aan het Leeffestival op 28 juni leveren we een bijdrage.
In oktober kijken we feestelijk terug tijdens een oogstfeest. Vanochtend hadden we daarover een veelbelovend gesprek. Binnenkort meer.

Het is spannend, uitdagend en ik heb er ongelooflijk veel zin in.
Je bent van harte uitgenodigd om een eindje mee te lopen tijdens onze verkenningstocht langs drijfveren, worstelingen en dromen.
Startpunt: Schrijversharten Café op 18 april.

PersberichtFrénk van der Linden interviewt

Schrijversharten Café tijdens boekenmarkt Wageningen

Schrijversharten Café is de ontmoetingsplek voor schrijvers en lezers tijdens de Wageningse Boekenmarkt op zaterdag 18 april. Als hoogtepunt interviewt Frénk van der Linden de initiatiefnemers van Schrijversharten: Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel en Laurens van der Zee.
Tussen 11 en 17 uur zijn er in de bovenzaal van restaurant Colors, Markt 15, doorlopend optredens van schrijvers en dichters uit de regio Wageningen, onder meer Tim Horsting, Ruud Verwaal, Tinus de Kam, Simon Frans de Vries, Ger Kamstra en Paul Dunki Jacobs.
Zij presenteren ook hun boeken en signeren ze.
Interviewer Frénk van der Linden ondervraagt vanaf 15 uur de mensen van het collectief Schrijversharten. Met zijn indringende benadering gaat hij op zoek naar hun drijfveren, angsten en dromen.
De toegang tot het Schrijversharten Café is gratis.
Meer informatie op www.schrijversharten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten