zondag 31 mei 2015

Geluk voor iedereen

Geluk voor iedereen. In Wageningen is Happiness4all al jaren een trefpunt voor trainers, coaches, hulpverleners en hun cliƫnten.
De ondertitel luidt: Een plek voor persoonlijke ontwikkeling, samenzijn, plezier, geluk en gezondheid in de regio Wageningen.
Het is een rijk geschakeerd netwerk van loopbaanbegeleiders, therapeuten en healers, met benaderingen vanuit allerlei inspiratiebronnen.
De mensen werken vanuit hun eigen praktijk, maar soms ook in gezamenlijke projecten of in het pand Duivendaal 7. Ook is er jaarlijks een Geluksdag waarbij de deelnemers een groter publiek laten zien wat ze te bieden hebben op het terrein van werk en lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Zelf heb ik als schrijfdocent en schrijfcoach ook enkele keren een bijdrage geleverd aan een Geluksdag, door een schrijfworkshop bijvoorbeeld. Dit jaar vindt de Geluksdag plaats op 1 november.
Onlangs verscheen voor de derde keer het jaarlijkse magazine van Happiness4all, nu met het thema Perspectief.
In het tijdschrift staan artikelen over onder meer samenwerken, inspiratie en keerpunten. Ook geeft de kerngroep een inkijkje in de manier van werken.
Een groot aantal betrokkenen bij Happiness4all presenteert zich en die advertorials laten zien hoe veelkleurig het palet is van mensen die zich betrokken voelen bij Happiness4all.
Zelf heb ik ook een halve pagina waarin ik iets zeg over mijn bron en de manier waarop ik mensen kan helpen met hun eigen verhaal.
 
Het magazine is gratis verkrijgbaar in bv. wachtkamers van hulpverleners en de bblthk in Wageningen.

Website Happiness4all 
Eerder blog over een Geluksdag 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten