woensdag 17 mei 2017

Jouw schelp verdient een kistje

'Jouw schelp verdient een kistje'. Onder die naam geef ik zondag 21 mei een bijzondere workshop voor kinderen samen met Petra Sips en Mechteld Lureman.
Kinderen vanaf 8 jaar die houden van verhalen en knutselen zijn van harte welkom bij deze gratis workshop in de bblthk van Wageningen. Het duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

Ik begeleid het schrijfdeel en gebruik daarvoor mijn kinderboek 'Deze schelp verdient een kistje'. Daarin gaat het onder meer over herinneringen.
Heel bijzonder om deze workshop samen te geven!


Hieronder meer informatie.

Op zondag 21 mei van 10.00u tot 11.30u is er in de bblthk een workshop voor kinderen, gebaseerd op het boek “Deze schelp verdient een kistje” van Annie van Gansewinkel.
Alle kinderen vanaf acht jaar die van verhalen en van knutselen houden, zijn van harte welkom! Annie van Gansewinkel leest voor uit haar boek. De kinderen mogen een schelp uitkiezen en gaan dan aan de slag om zelf een kort gedicht te schrijven. Daarna versieren ze een kistje om er hun schelp en hun gedicht in op te bergen. Uiteraard mogen ze aan elkaar laten zien en horen wat ze gecreƫerd hebben. Later thuis kunnen de kinderen hun dierbare herinneringen bewaren in dit uniek en persoonlijk herinneringskistje.
 
De kinderen worden tijdens deze workshop begeleid door Annie van Gansewinkel, specialist in schrijven, Mechteld Lureman, specialist in knutselen, en Petra Sips, specialist in herinneringen. Ouders die dat willen, kunnen ondertussen een kopje koffie of thee drinken aan de leestafel. De toegang is gratis.
Meer informatie:

http://www.de-plek.net/
www.kinderkookatelier.nu
www.bblthk.nl
Website - boek Deze schelp verdient een kistje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten