maandag 11 december 2023

Workshop Inspiratie bij het schrijven

Het jaar loopt naar zijn einde en ik blik soms al vooruit naar het nieuwe jaar. Goede voornemens maak ik meestal niet, hoewel er één constante is: meer schrijven.
Herken je dat voornemen of wil je eindelijk eens uitproberen of schrijven je bevalt? Misschien is de workshop Inspiratie bij het schrijven dan een fijne stimulans. Op 17 januari 2024 geef ik die workshop voor de Volksuniversiteit Wageningen.

Dit is de korte omschrijving in het programmaboekje:

Je wilt schrijven, maar hoe kom je op ideeën en hoe begin je? In de workshop ‘Inspiratie bij het schrijven’ helpt schrijver Annie van Gansewinkel je op gang. Met oefeningen, praktische tips en manieren om te brainstormen. Je onderzoekt wat vooral voor jou werkt, of je nou over de werkelijkheid schrijft of over fantasie. Na de workshop neem je een voorraadje eigen ideeën mee naar huis. Onderwerpen die onder meer aan de orde komen: de ideale schrijfplek, writer’s block, de gouden tip (spoiler: die bestaat niet!).

Aanmelden en meer informatie op website Volksuniversiteit Wageningen: https://www.volksuniversiteitwageningen.nl/praktisch-en-creatief/creatief/workshop-inspiratie-bij-het-schrijven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten