zaterdag 25 januari 2014

Workshop Reisverhalen bij Libelle

Nepal (Mustang) 2012
Fonkelnieuw: vanaf deze week biedt Libelle Academy mijn workshop Reisverhalen schrijven aan. Het is een online workshop met theorie, oefeningen en schrijf- en reistips.
 
Parijs (Tuileries) 2010
In de workshop wil ik deelnemers attent maken op extra mogelijkheden in vorm en stijl. Door het bewust inzetten van meer zintuigen krijgt een verhaal kleur en geur.
Al vele jaren geef ik mondelinge en schriftelijke cursussen reisverhalen, maar voor deze online workshop heb ik compleet nieuwe oefeningen en teksten gemaakt. Voor de workshop is niet per se schrijfervaring nodig.
De redactie van Libelle heeft er door vormgeving en beeld een sprankelend en stimulerend geheel van gemaakt.


Meer informatie staat op de detailpagina Reisverhalen schrijven van Libelle Academy Dit is de korte beschrijving op de site:

Die relaxte vakantie van afgelopen zomer, of die indrukwekkende reis door IndonesiĆ« vorig jaar. U wilt niets liever dan alle herinneringen vasthouden. De ontspanning, de avonturen, het nietsdoen en de indrukken. Helaas verdwijnen deze herinneringen snel wanneer u weer druk bent met de dagelijkse bezigheden. Hier kunt u vanaf nu wat aan doen! Schrijf uw eigen reisverhalen en beleef alle mooie ervaringen keer op keer opnieuw. 

In deze online workshop:

• Leert u schrijven met uw zintuigen
• Geeft u uw ogen de kost
• Beleeft u opnieuw ontmoetingen van uw reis
• Ontdekt u hoe u moet schrijven over waarheid en werkelijkheid
• Leert u de juiste schrijfvorm toepassen


Hier krijg je een preview van de workshop, met daarin ook de onderwerpen die aan bod komen.Libelle Academy 

Website Annie van Gansewinkel - Reizen  
Annie van Gansewinkel - schriftelijke cursussen Voor als je de smaak te pakken krijgt en verdieping wilt, met individuele feedback.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten