woensdag 3 april 2024

Dichters bij de Theekoepel

Tijdens de Culturele Ronde op zaterdag 6 en zondag 7 april in Wageningen treden uiteenlopende dichters op bij de Theekoepel aan het Wallenpad. Voor deze optredens werken Schrijversharten, Lijntje Po√ęzie en Vrienden van de Theekoepel samen.

Zelf maak ik deel uit van Schrijversharten, samen met Laurens van der Zee en Martijn Adelmund. Tijdens de Culturele Ronde in 2019 en 2022 traden we ook op bij het markante theekoepeltje dat tot nu toe vergeefs wacht op een mooie bestemming.
Zonde dat het nog steeds niet is gelukt om nieuw leven te blazen in dit gezichtsbepalende monument. Ik ben bang dat het na de opknapbeurt in 2021 weer zal verkommeren door weersinvloeden en leegstand.

De dichters die deze dagen tussen 11 en 17 uur optreden  zijn (onder voorbehoud): Laurens van der Zee, Andrea de Mooy, Bonnie Bengsch, Percy Cicilia jr., Petra Sips, Leontien Jansen, Martijn Adelmund, Khader Shaheen, Lodi van Herwijnen, Murat Akturk, Noa Beijen, Ellen van der Kolk, Rami, Sander Reimink, David de Winter en ikzelf.
Mijn optredens staan gepland op zaterdag tussen 12-13 uur en tussen 15-16 uur.

De toegang is gratis. 

Tijdens de Culturele Ronde stellen Wageningse kunstenaars hun ateliers open en ook zijn er optredens en demonstraties.
Vrijdag 5 april wordt de Culturele Ronde om 20 uur geopend in de haven.

Het programma plus plattegrond is onder meer te krijgen in de bblthk en bij museum de Casteelse Poort. 

Meer informatie ook op: https://cultureleronde.nl/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten