woensdag 3 augustus 2022

Dodgedichters bij Cultuurzomer Wageningen

De Dodgedichters maken in augustus ook weer deel uit van de Wageningse Cultuurzomer. Maar liefst drie zaterdagen treden zij op in de binnenstad van Wageningen.
Evenals in 2020 en 2021 draag ik mijn gedichten voor vanuit de laadbak van de iconische Dodge uit 1942 van Laurens van der Zee. Het is elke keer een feestje.
In wisselende samenstelling treden we 6, 13 en 27 augustus telkens op met 4 of 5 dichters. Tussen 14 en 16 uur staan we achtereenvolgens aan het begin/eind van de Hoogstraat tegenover de bblthk, daarna bij het gemeentehuis en we sluiten ook weer af bij de bblthk. 

Deelnemende Dodgedichters zijn: Benjamin van Schothorst, Bonnie Bengsch, Ellen van der Kolk, Laurens van der Zee, Leontien Jansen, Martijn Adelmund, Peter Abspoel, Petra Sips, Samira van der Loo, Sander Reimink, Simon Oosting, en ikzelf.
Ik sta in het programma van 6 en 13 augustus.

De Wageningse Cultuurzomer heeft de hele maand augustus uiteenlopende activiteiten zoals tentoonstellingen, films en muziek.
Meer informatie op de speciale website van de Wageningse Cultuurzomer 


2 opmerkingen:

  1. Ik was graag komen luisteren en om ook, als echt jongetje, even de Dodge aan te raken. Dat lukt dit jaar niet. Succes Annie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, Tom. Er komt vast weer een nieuwe gelegenheid om bij een dichtersoptreden te zijn, én de Dodge aan te raken.

      Verwijderen