woensdag 10 september 2014

Coachdag - schrijfcoaching

Maar liefst 25 coaches op het gebied van leven en werk houden zaterdag 13 september spreekuur in Wageningen. Ze doen dat 's ochtends en 's middags tijdens de Coachdag Zin in Werk, die Happiness4all organiseert.
Voor 15 euro krijg je een consult van 45 minuten en de coaches staan hun opbrengst volledig af aan wijkcentrum De Buurtse Bocht met onder meer dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
Naast coaches op het gebied van bv. loopbaan, stresshantering en intuïtie geef ik schrijfcoaching.
Mijn spreekuren beginnen om 9, 10, 11 en 12 uur. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan tevoren bij mij aan per mail. Maar je kunt ook op de dag zelf langskomen en zien of ik nog ruimte heb.
 
Hieronder vind je meer informatie
Schrijf je graag, maar kom je moeilijk op ideeën? Begin je enthousiast, maar maak je niets af? Ben je begonnen aan een boek en loop je vast? Een verkennend gesprek met schrijfcoach Annie van Gansewinkel kan je op gang helpen. Je kunt met vragen terecht over fictie en non-fictie, zoals verhalen, gedichten, autobiografische verhalen, reisverhalen, spannende verhalen, columns en weblogs.
Als bedrijfstrainer schriftelijke communicatie kan Annie van Gansewinkel ook adviseren over zakelijke teksten.
De schrijfcoaching staat gepland tussen 9.00 en 13.00 uur, Wageningen, Wijkcentrum De Buurtse Bocht.
Een coachgesprek duurt 45 minuten en kost 15 euro. Dat hele bedrag gaat naar het goede doel. Happiness4all organiseert de Coachdag en de opbrengst is voor Wijkcentrum De Buurtse Bocht met onder meer 'De Verbeelding', winkel en kunstuitleen van Kristal.

Meer informatie en aanmelden: info@annievangansewinkel.nl

Website van de Coachdag Zin in Werk met informatie over alle andere coaches

Geen opmerkingen:

Een reactie posten