vrijdag 3 augustus 2018

Gedichtenworkshop bij Lost Gloves

Foto: Gelske Kwikkel
Op woensdag 22 augustus geef ik in Wageningen een gedichtenworkshop bij de tentoonstelling Life in Lost Gloves. Voor die tentoonstelling werk ik als dichter samen met Jacqueline van Bergeijk (sculpturen) en Gelske Kwikkel (foto's). De tentoonstelling is van 11-26 augustus. Hier lees je er meer over.

Wil je meedoen met de workshop, meld je dan aan voor 17 augustus via: info@annievangansewinkel.nl
In het persbericht hieronder lees je er meer over.


---------------
 
Op woensdagmiddag 22 augustus geeft Annie van Gansewinkel een gedichtenworkshop in Wageningen. Deze workshop komt voort uit de tentoonstelling Life in Lost Gloves die van 11 tot 26 augustus te zien is in de Binnenstadswinkel, Hoogstraat 15.
De handschoenen die Jacqueline van Bergeijk op straat vond en tot sculpturen omvormde, waren op hun beurt weer de inspiratiebron voor fotograaf Gelske Kwikkel en dichter Annie van Gansewinkel.
Tijdens de workshop van 14 tot 16 uur laten de deelnemers zich eveneens inspireren door beelden en thema’s van deze tentoonstelling. Annie van Gansewinkel maakt een afwisselend programma met schrijfoefeningen en opdrachten. Schrijfervaring is niet nodig.
De workshop in de Binnenstadswinkel kost 5 euro, incl. koffie of thee. Informatie en aanmelden voor 17 augustus via info@annievangansewinkel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten