donderdag 8 december 2016

Nieuw in het cursusaanbod

Hij is er: mijn nieuwe schrijfcursus Creatief schrijven voor Etadoro!

In een goede samenwerking met cursusinstituut Etadoro is deze multimediale cursus de afgelopen maanden tot stand gekomen.
Bij elk van de zes lessen zit een video waarin ik de onderwerpen van de les belicht. De vijf zintuigen komen aan de orde, omdat die voor schrijven ook zo belangrijk zijn. Daarnaast zitten er in elke les schrijftechnische onderwerpen als perspectief, rijm en ritme, de tijd en schrijven = schrappen.
Ook heb ik het over praktische zaken rond schrijven zoals: waar en wanneer schrijf je?
Bij elk les hoort theorie die cursisten van de website kunnen downloaden, maar ze kunnen ook het boek aanschaffen. Er zijn schrijfoefeningen, reflectieopdrachten en per les is er een eindopdracht. Voor wie dat wil, is er de optie tot individuele feedback. Bovendien is er telkens een quiz om kennis en inzicht te toetsen.

Een deel van de inhoud heeft zijn waarde bewezen in de mondelinge en online schrijfcursussen die ik al meer dan 15 jaar geef. Maar voor deze cursusvorm van blended learning heb ik materiaal bewerkt, geschrapt en toegevoegd. Ik vind het ook fijn om zelf weer nieuwe mogelijkheden te ontdekken van online leren en de toepassing van beeld en geluid.

De cursus is te bestellen via de website van Etadoro
Eerst meer weten over de cursus? Bekijk dan de trailer.
Nog meer weten? Download dan meteen de gratis proefles en bekijk de video van les 1. 
Speciale actie: Tijdelijk is bij aanmelding het cursusboek gratis.


Eerder blog over de schrijfcursus voor Etadoro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten