zaterdag 16 augustus 2014

Schrijf, schrijver, schrijfst

Houd je van schrijven, wil je het leren, heb je vragen, wil je geïnspireerd worden door bekende schrijvers? Kom dan op zondag 7 september naar de grote schrijfdag in Maastricht: Schrijf, schrijver, schrijfst.
Interviews, workshops, optredens, een informatiemarkt en schrijfadviezen. Ook is er een kinderprogramma.

Zelf geef ik van 13.30-15.00 een workshop Kinderverhalen waarvoor je je tevoren kunt aanmelden bij de organisatie.

Hieronder lees je meer over de dag:

Schrijf, schrijver, schrijfst 2014

Op zondag 7 september, in de Week van het Schrijven 2014, vindt in Centre Céramique Maastricht ‘Schrijf, schrijver, schrijfst’ plaats. Dé dag om je te laten inspireren door schrijvers, uitgevers en andere kenners van het geschreven woord! Iedereen die graag schrijft en/of leest is van harte welkom.

Volg bijvoorbeeld een schrijfworkshop, leer de puntjes op de ‘i’ zetten of kom luisteren naar mensen die alles weten over het schrijfproces en hoe jouw boek een succes kan worden. Ook als je zelf geen schrijfambities hebt, kun je genieten van diverse boeiende optredens en interviews. Voor de kinderen hebben we een speciaal programma met Limburgse kinderboekenschrijvers en een schrijfworkshop. Bovendien is er een informatiemarkt met véél boeken, informatie over schrijfcursussen en meer!

‘Schrijf, schrijver, schrijfst’ duurt van 11.30 tot 17.00 uur. Stel je eigen programma samen uit de verschillende ingrediënten: interviews, optredens, schrijfworkshops, een live leesclub, een schrijfconsult en een kinderprogramma. Je mag de hele dag blijven, maar even binnenlopen om bij dat ene interview of optreden te zijn is ook prima. Aanmelden is alleen nodig voor de schrijfworkshops, de voorproefjes, het schrijfconsult en de live leesclub. Dat doe je via www.hklimburg.nl/schrijversdag. De dag is gratis; alleen voor de schrijfworkshops van 1,5 uur betaal je 5 euro per persoon (per workshop).

Deze tweede editie van ‘Schrijf, schrijver, schrijfst’ wordt georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg in samenwerking met Centre Céramique en het Letterkundig Centrum Limburg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten