zondag 13 september 2015

Schrijversharten houdt Oogstfeest

Foto: Robbert Kamphuis
Als Schrijversharten maken we ons op voor het Oogstfeest. Na besloten sessies zoals de Heidag betrekken we op 14 oktober weer het publiek bij onze ontdekkingstocht in 'schrijfland'. Beter gezegd: we blikken terug op wat die zoektocht inmiddels opleverde én we kijken vooruit.
We doen dat tijdens een toepasselijk diner dat Rijn IJssel Vakschool Wageningen bereidt.
Martijn Adelmund, Laurens van der Zee en ik treden op met onder meer teksten over eten en drinken.
Muziekgroep Folkcorn zorgt voor de muzikale onderstreping van die thema's.

Wil je samen met ons de oogst vieren, meld je dan wel voor 1 oktober aan bij de Vakschool Wageningen. Alle informatie staat in het persbericht hieronder.

---------------------------
 


Terugblik tijdens tongstrelend diner

Oogstfeest Schrijversharten met Vakschool Wageningen

Op 14 oktober kijkt Schrijversharten tijdens het Oogstfeest terug naar alle activiteiten van de afgelopen maanden. Zij doen dat bij een tongstrelend diner dat Rijn IJssel Vakschool Wageningen organiseert voor iedereen die houdt van lekker eten en cultuur.
Schrijversharten is het collectief van de Wageningse schrijvers Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel en Laurens van der Zee. Zij hebben de afgelopen maanden elkaars werk en dat van zichzelf onderzocht. Wat drijft hen als schrijvers en dichters, op welke hobbels stuiten ze en welke plannen hebben ze? Het Oogstfeest is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken, én vooruit te kijken.
Tijdens het Oogstfeest treedt Schrijversharten op, met ervaringen, verhalen en gedichten onder meer  over eten en drinken. Met liederen over spijs en drank zorgt muziekgroep Folkcorn voor de muzikale entourage.

Restaurant Vakschool Wageningen
Vakschool Wageningen bereidt een toepasselijk menu van 3 gangen voor 18.50 euro, incl. twee consumpties en welkomstdrankje. Om 17.30 uur begint het diner aan de Marijkeweg 20 Wageningen en het duurt tot 20.00 uur. Bezoekers hebben zo  de gelegenheid  daarna meteen door te gaan naar Goed Gesprek bij Onder de Linden.
Aanmelden voor 1 oktober: info@hoteldenieuwewereld.nl of 026-3129604
 
Schrijversharten is het samenwerkingsverband van de Wageningse schrijvers Annie van Gansewinkel, Martijn Adelmund (stadsdichter) en Laurens van der Zee (oud-stadsdichter). Zij willen door uiteenlopende activiteiten het proces en de achtergronden van het schrijven zichtbaar maken. Ze deden dat al tijdens publieksactiviteiten in Schrijversharten Café met een interview door Frénk van der Linden, Culturele Ronde, Bevrijdingsfestival en Leeffestival. Een mini-expo tijdens het diner haalt dat in beeld  terug.


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten