maandag 17 december 2018

Speeddaten met boeken

Speeddaten met boeken, ik kijk al uit naar het evenement dat we met Schrijversharten op zaterdag 22 december houden. Onder het motto 'Lees de dagen lichter' brengen we in deze donkere decemberdagen lezers bij elkaar.
Dat doen we van 13.30-14.30 uur in de bibliotheek van Wageningen. Deelname is gratis en je krijgt er nog koffie en thee bij. Van harte welkom!

Meer lees je in dit persbericht:PERSBERICHT

Speeddaten met boeken in Wageningen

Op zaterdag 22 december kunnen lezers speeddaten met boeken in de bibliotheek van Wageningen.  Schrijversharten organiseert dit evenement samen met de bblthk waarbij lezers van 13.30-14.30 uur met elkaar in gesprek gaan over hun dierbare verhalen.
Een (lievelings)boek onder de arm is het herkenningsteken voor deelnemers aan de speeddate. Naast gesprekken over boeken zijn er verrassende optredens van Schrijversharten. Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel en Laurens van der Zee laten elk op hun manier hun licht schijnen op lezen en schrijven.
De toegang is gratis, inclusief koffie en thee voor de deelnemers.

Speeddaten met boeken maakt deel uit van het project ‘Lees de dagen lichter’ dat Schrijversharten deze decembermaand maakt voor de bblthk. Vanaf 1 december gaat elke dag een  van de 24 kastjes open met het lievelingsboek van een lezer en een reflectie daarop door Schrijversharten. Vanzelfsprekend zijn die lezers ook uitgenodigd voor Speeddaten met boeken.

Op social media roepen de kastjes veel enthousiaste reacties op, niet alleen van Wageningers maar onder meer ook van bibliotheken in het hele land. Schrijversharten heeft samen met vrienden bovendien gezorgd voor de kerstversiering van geletterde vogels. Speciaal voor kinderen zijn er  vogels om mee naar huis te nemen.
Woordpuzzelaars kunnen zich de hele maand in de bibliotheek uitleven op het maken van anagrammen met de letters van: speeddaten met boeken. Inmiddels hebben bezoekers al veel mooie vondsten genoteerd.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten