woensdag 18 juli 2018

Poëziewandeling Beelden op de Berg

Grote belangstelling, hier het optreden van Martinus de Kam
Wat was het een mooie poëziewandeling, zondag 24 juni in het Belmonte Arboretum in Wageningen. Dichters en muziek trokken door het park en langs de kunstwerken van Beelden op de Berg. Een aandachtig en talrijk publiek volgde ons.
Gemist? Zondag 22 juli om 15 uur is er nog een kans.*)

Met elf dichters hebben we ons laten inspireren door de kunstwerken van Beelden op de Berg of het thema Zomersneeuw of 'gewoon' door het arboretum zelf. Een aantal dichters leest de gedichten zelf voor. Ik verheug me er nu al op.

Stadsdichter Ivanka de Ruijter doet mee, en ook de twee oud-stadsdichters Martijn Adelmund en Laurens van der Zee. Verder is er nieuw werk van Annie van Gansewinkel, Bobje Goudsmit, Tim Horsting, Paul Dunki Jacobs, Martinus de Kam, Simon Oosting, Wijnand Steemers en Ruud Verwaal.

 De organisatie van Beelden op de Berg heeft naast een catalogus ook onze gedichten gepubliceerd. Het ziet er prachtig uit, samen met de foto's van de kunstwerken. De bundel is te koop bij het informatiepaviljoen van de tentoonstelling, maar ook bij boekhandel Kniphorst en uitgeverij Blauwdruk.


*) En de allerlaatste kans is op 23 september 2018, ook om 15 uur.

Meer informatie in mijn blog van 13 juni

Website Beelden op de Berg 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten