zaterdag 25 augustus 2012

Aftellen

Het aftellen tot 'Point of no return' is begonnen. Op 2 november opent de tentoonstelling in Wageningen waaraan meer dan 20 beeldend kunstenaars, schrijvers en dichters meedoen. Zij zijn allen lid van het Platform Beroepskunstenaars Wageningen.

                                                      Foto: Petra de Vree
De tentoonstelling duurt tot 21 december en is in de voormalige bibliotheek van Entomologie bij Kortenoord in Wageningen. Het is een markante ruimte waar voor het uiteenlopende werk vast uitgelezen plekken zijn te vinden. Zelf doe ik ook mee aan de tentoonstelling en ik broed nog op de gedichten, met name op de vormgeving.
Woensdag waren drie mensen van het Platform Beroepskunstenaars Wageningen te gast bij Jan Boer van Meborah Radio in Wageningen. Het werd een boeiend gesprek waarin Jacqueline van Bergeijk, Petra de Vree en Laurens van der Zee spraken over aanleiding, aanpak en opzet van de tentoonstelling. Tijdens de tentoonsteling komen er ook drie openbare 'salons' waarin deskundigen spreken over kantelpunten, Transition Towns en FabLab.
Op dit weblog besteed ik de komende tijd aandacht aan The making of: Point of no return.
Tot woensdag 29 augustus is de radio-uitzending nog terug te luisteren via de website van rtv Meborah. (uitzending woensdag 22 augustus, 20-21 uur) en via YouTube.
Point of no return is ook te vinden op Facebook.

Eerder weblog 'In de maak' over de tentoonstelling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten